Winterbarbecue

Een barbecue in de winter?

Ja, dat kan, sfeervol onder de sterrenhemel, verwarmd door glühwein, Jägertee en warm knapperend houtvuur.

 

Samen met vrienden en/of collega’s genieten van de knusse ambiance in de winter.

Grote vuurkorven zorgen voor een warme gloed, iedereen lekker dik aangekleed genietend van een lekker glaasje Glühwein of warme chocolademelk.

 

En wat dacht u van heerlijke huisgemaakte erwtensoep of bonensoep in een grote gietijzeren ketel verwarmd boven een houtvuur.

 

Daarbij zorgen wij voor heerlijke passende winterse gerechten bereid op onze Big Green Egg/Monolith.

 

Speciaal voor de winterperiode hebben wij een aantal menu’s samengesteld. Uiteraard met producten van het seizoen voor een verjaardagsfeest, (kerst)receptie of borrel.

 

U heeft de keuze uit complete diners , maar ook lekkere hapjes op de smoker bereid tijdens uw feest of de borrel. Natuurlijk kunnen wij de diners en hapjes helemaal aanpassen aan uw thema, zoals Tiroleravond en Western stijl.

 

Een winterbarbecue bij u huis of op de zaak door ons is echt volledig verzorgt.

 

Onze  kok staat achter de BGE/Monolith en bereidt de heerlijkste gerechten voor u van een heerlijk mals varkensgebraad tot huisgemaakte hamburgers, hotdogs of heerlijk gerookte zalm. Daarbij passende winterse gerechtjes zoals boerenkoolstamppotje en spruitjes met spekjes.

 

Ons arrangement is inclusief kok en gastvrouw die vanachter het buffet uw gasten zal voorzien van heerlijke salades en andere bijgerechten. Maar ook de barbecue zelf, een buffettafel voor de salades, servies, bestek en servetten zijn inbegrepen.

Zijn dat niet de ingrediënten voor een onbezorgde winter barbecue aan huis of op de zaak?

 

Onze gerechten zijn vaak ook net wat anders dan u gewend bent, grote spiesen, gebruik van wild en desgewenst veel vis maken een barbecue verzorgt door Van den Beuken Catering bijzonder.  Wij bereiden al onze gerechten op de Big Green Egg op houtskool barbecue, voor de echte authentieke barbecue smaak.

 

Kosten

Goed werk is maatwerk

Het is daarom lastig om “standaard” kosten aan te geven. Prijzen zijn afhankelijk van het aantal personen, locatie, logistiek, het benodigde materiaal en de exacte wensen van de klant. In principe werken wij voor groepen vanaf 30 personen. Kleinere aantallen graag in overleg. Elke aanvraag wordt apart en met veel zorg en plezier behandeld. Om je toch vast een idee te geven vind je hieronder een richtprijs per persoon.

BBQ borrel/hapjes €  15,00 - € 20,00 p.p.

BBQ diner   €  27,50 - € 35,00 p.p

BBQ Exclusief  €  40,00 - € 60,00 p.p.

 

Geïnteresseerd?

 

Voor meer informatie, vragen en offertes kunt u ons op onderstaande gegevens bereiken:

 

VAN DEN BEUKEN CATERING

 

Bezoekadres:

De Tienden 26a

5674 TB Nuenen

T: 040 283 35 79

M: 06 52 42 88 06

info@vandenbeukencatering.nl

 

KvK Nummer: 500 634 56

BTW nr: NL 8225.50.180.B01

 

Bekijk onze algemene voorwaarden

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.