
Walking dinner met uitgebreide keuze!
Op een informele wijze uw genodigden mini gerechtjes serveren? Het walking dinner biedt hiervoor uitstekende mogelijkheden. De gasten kunnen op deze manier lekker rondlopen en contacten onderhouden, terwijl zij genieten van de meest heerlijke culinaire verrassingen van klein formaat.
Van den Beuken Catering biedt zeer uiteenlopende gerechtjes aan, in een persoonlijk gesprek bespreken wij graag de verschillende mogelijkheden met u.
Hier onder vindt u een aantal heerlijke suggesties:
Voorgerechtjes
- Een tartaartje van verse zalm met groene asperges en een heerlijke mayonaise dressing
- Een cocktail gevuld met Hollandse garnaaltjes met een ragfijn appeltje, bieslook en een espuma van cocktailsaus
- Een geitenkaasje met een vijgensaus, walnoten op een notensla
- Kruidige salade met plakjes gerookte eendeborst en een tomatenchutney
- “Vitello tonato” (koud kalfsvlees) geserveerd op een bedje van gemengde sla en een dressing van tonijnmayonaise met kappertjes
- Licht gegrilde sashimi tonijn met een dressing van wasabi, kikkoman en Yuzu (Japans citroensap) met zwarte sesamzaadjes
- Gravad Lachs op een bedje van mesclun sla en een honing tijm dressing
Soepjes
- Een koude komkommersoep met een espuma van geitenkaas
- Een kopje gazpacho, een koude tomatenbouillon met tomaten-concase
- Romige paprikasoep met een garnituur van Hollandse garnaaltjes
- Een courgettesoep met een vleugje kerrie met prikker met Serranoham en olijf
- Een dubbelgetrokken runderbouillon met een lepeltje licht gezouten room
- Een romige kreeftensoep met een lepeltje room en een prikker met een gamba
Hoofdgerechtjes
- Mulfilet geserveerd op pasta in een kreeftencrème gegarneerd met rivierkreeftjes
- Lamsfilet op een aardappelgratin, geserveerd met een sinaasappelsaus
- Livar varkensfilet op een bedje van pastinakenpuree met een jus van Croybier
- Parelhoenfilet geserveerd op bedje van aardappelpuree en een romige cognacsaus
- Stamppotje van broccoli met Hollandse hachee
- Gestoofd sukadelapje op een bedje van aardappelknolselderij puree met rode wijnsaus
Desserts
- Een crème brulé met bitterkoekjes
- Een meloensoepje met een vers fruit spiesje
- Een panna cotta met een soepje van rood fruit
- Huisgemaakte chocolademousse met een saus van karamel fudge
- Schwarzwalder Kirsch