Catering op maat

Van den Beuken Catering neemt u graag alle zorgen uit handen  bij de organisatie van uw persoonlijke feest, maar ook de totale organisatie van grote evenementen. Wij weten als geen ander dat elk feest zijn eigen karakter heeft, daarom denken wij graag met u mee om van uw feest een succes te maken!

Ook hierbij geldt, full service is bij ons echt full service. Hoogstaande catering, een leuk team, spetterende of juist ingetogen muziek, styling op maat en speciale attenties voor uw gasten, u kunt op onze ervaring rekenen. Uw wensen zijn voor ons een creatieve uitdaging! Wij vinden oog voor detail belangrijk, wat vertaald wordt in een mix van uw suggesties, onze ervaring, creatief en vakkundig advies en persoonlijke begeleiding. Van den Beuken Catering werkt alleen met volwaardige gastvrouwen en gastheren, die aan onze strenge selectiecriteria voldoen en van toegevoegde waarde zijn op uw partij.

We denken graag mee over uw evenement, van a tot z!

 

 

Particulier

 

Dat speciale momenten in uw leven extra belangrijk voor u zijn, ziet u terug in onze aanpak.

Ons streven is om uw partij zo voor u te organiseren, dat u zelf ├ęcht kunt genieten en er jaren later nog met genoegen op terug kijkt. Wij werken bij u op locatie en passen ons aan uw omgeving, uw gasten en uw wensen. Ook op culinair niveau schikken wij ons graag naar de gelegenheid. Van hapjes, cocktailworkshops, tot complete diners, wij adviseren u graag. Onze vakmensen weten een ieder te verrassen! En ook hierbij geldt, full service is bij ons echt full service.

Catering, een leuk team, muziek, styling en speciale attenties? U kunt op onze ervaring rekenen!

 

Zakelijk

 

Draaiboeken, aankleding en planning van uw event, het moet absoluut geen extra belasting voor u worden. U heeft tenslotte wel meer aan uw hoofd. Ook hiervoor kunt u Van den Beuken Catering inschakelen om professioneel zorg te dragen voor alle elementen die uw event tot een succes maken. Van uitnodigingen, een spectaculaire act, een goede routing, complete aankleding van uw locatie, licht en geluid, entertainment tot culinaire hoogstandjes, wij hebben ervaring in complete trajecten en hebben vaak goede suggesties voor een geslaagd event. En ook hierbij geldt, full service is bij ons echt full service.

 

Catering, een leuk team, muziek, styling en speciale attenties?

U kunt op onze ervaring rekenen, van besloten meetings tot grote bedrijfsevents.

 

Geïnteresseerd?

 

Voor meer informatie, vragen en offertes kunt u ons op onderstaande gegevens bereiken:

 

VAN DEN BEUKEN CATERING

 

Bezoekadres:

De Tienden 26a

5674 TB Nuenen

T: 040 283 35 79

M: 06 52 42 88 06

info@vandenbeukencatering.nl

 

KvK Nummer: 500 634 56

BTW nr: NL 8225.50.180.B01

 

Bekijk onze algemene voorwaarden

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

organisatie van grote evenementen. Wij weten als geen ander dat elk feest zijn eigen karakter heeft, daarom denken wij graag met u mee om van uw feest een succes te maken!