van de Beuken Catering

BBQ Catering

Van den Beuken Catering (VDBC) voor bedrijven en particulieren in Eindhoven en omstreken.

Kwaliteit, originaliteit en vernieuwing staan bij VDBC voorop. Door onze kennis op gedaan door jarenlange ervaring en passie voor het koken proeft u terug in alles wat wij maken.

Big Green Egg Catering 

Wilt u genieten van een luxe barbecue maar dan geheel verzorgd? Met de complete buitenkeuken van VDBC is geen plek te gek. Wij grillen op de Big Green Egg-barbecue met echte houtskool.

Een geheel verzorgde Big Green Egg Catering Diner bij u thuis!

Een diner bereidt op de Big Green Egg BBQ’s. Verrassende BBQ-gerechtjes en natuurlijk bereid met verse ingrediënten. Onze keukenbrigade bereidt een BBQ-diner op de Big Green Egg BBQ’s. Het zijn toegankelijke en verrassende BBQ-gerechtjes bereidt met uitsluitend verse streekproducten. De koks staan alles voor de gasten te bereiden aan de BGE en deze kunnen letterlijk over de schouder van onze keukenbrigade meekijken. Er is altijd voldoende variëteit tussen vis, vlees en vegetarische gerechtjes


Wilt u graag een maatwerk offerte ontvangen, geen probleem we denken graag met u mee voor een leuke en passende invulling.

Een geheel verzorgde BBQ & BIER met eten uit de Big Green Egg!

BBQ & Bier: met recht een stoere barbecue! Wilt u een avond genieten van heerlijke gerechten van de Big Green Egg met bijpassende biertjes dan is BBQ & Bier de uitkomst. De bijzondere biertjes zijn speciaal geselecteerd bij de gerechtjes van de Big Green Egg waardoor een verrassende smaaksensatie ontstaat. De prijs is inclusief btw, borden en bestek.

De bieren gaan in proefglazen 3 flesjes per persoon

Big Green Egg Catering; Walking dinner 

Wilt u echt een keer uitpakken voor uw gasten? Dan is een Walking Dinner van de Big Green Egg iets voor u. Alle gerechtjes worden op de Big Green Egg bereid en op trendy servies uitgeserveerd. Alle gerechtjes hebben een verrassende smaakbeleving en prachtige presentatie. Elk gerechtje wordt met een vorkje of lepeltje geserveerd. Uw gasten kunnen dus zitten of staan waar ze willen en u zelf heeft alle gelegenheid om op een informele manier tijd door te brengen met uw gasten. Een Walking Dinner is een culinair avondvullend programma met smaakvolle hoogstandjes die een hoog “wauw” gehalte hebben.

VDBC komt met de Big Green Egg(s) en een complete buitenkeuken waar je live de gerechtjes bereidt. Het onderstaande menu kan naar wens aangepast worden en vegetarische en andere dieetwensen zijn uiteraard geen probleem

Fingerfood hapjes uit de Big Green Egg Catering 

Fingerfood hapjes bereidt middels Live Cooking door ons keukenteam bij u in de tuin.

De hapjes worden bereid op onze Big Green Egg BBQ’s. Ons keuken team bereidt de diverse hapjes gedurende de avond op de bbq en deze zullen direct worden uitgeserveerd op een originele en verrassende wijze. Ter afsluiting serveren we een leuke midnight snack in de vorm van een mini-hamburger van de BBQ

Geheel verzorgde BBQ met Cocktails!

BBQ & Cocktails: met recht een stoere en luxe barbecue! Wilt u een avond genieten van heerlijke gerechten van de Big Green Egg met bijpassende cocktails dan is BBQ & Cocktails de uitkomst. De speciale cocktails zijn speciaal geselecteerd voor de gerechtjes van de Big Green Egg waardoor een verrassende smaaksensatie ontstaat. De prijs is inclusief btw en borden en bestek.