Arrangementen

 

Op deze pagina hebben wij voor u een aantal leuke suggesties om uw feest /event op een andere wijze in te vullen.

Winterbarbecue

Een barbecue in de winter?

Ja, dat kan, sfeervol onder de sterrenhemel, verwarmd door glühwein, Jägertee en warm knapperend houtvuur. Samen met vrienden en/of collega’s genieten van de knusse ambiance in de winter.

KLIK HIER

Cocktails & Bites

Wat dacht u van een sfeervol aangeklede fabriekshal helemaal in een lounge stijl met mooie stijlvolle aankleding. Wij maken samen met u van de 'lelijkste' een geweldige lounge ruimte indien gewenst compleet met Cocktailshaker.

KLIK HIER

Walking dinner

Op een informele wijze uw genodigden mini gerechtjes serveren? De gasten kunnen op deze manier lekker rondlopen en contacten onderhouden, terwijl zij genieten van de meest heerlijke culinaire verrassingen van klein formaat.

KLIK HIER

Biologische catering

Steeds vaker krijgen wij de vraag of wij ook biologische producten in ons assortiment hebben, natuurlijk gaan wij graag op deze vraag in. Vanaf heden kan Van den Beuken Catering u ook op dit gebied een complete een biologische culinaire invulling van uw partij geven.

KLIK HIER

De Buitenkeuken

Wij komen met de Buitenkeuken / Kook-Kar op een door u gewenste locatie. Dit kan bijvoorbeeld een fabriekshal of zaal zijn, maar ook gezellig bij u in de tuin. Ter plekke bereid onze kok voor u heerlijke kleine gerechtjes.

KLIK HIER

High Tea

De high-tea vervangt in sommige Engelse huizen de maaltijd. Een traditionele high-tea bestaat uit
3-gangen: sandwiches en hartige hapjes, scones met jam, room (clotted cream) en petit fours. U kunt de high-tea zowel 's middags als 's avonds bestellen.

KLIK HIER

Picknicken bij de boer

Wat dacht u van een heerlijke picknick met uw gasten op een mooi weiland. Lekker in de natuur genieten van lekkere sandwiches, heerlijke salades en mooie kleine gerechten (1-haps). Indien gewenst luxe met mooi gedekte tafels of eenvoudig.

KLIK HIER

Geïnteresseerd?

 

Voor meer informatie, vragen en offertes kunt u ons op onderstaande gegevens bereiken:

 

VAN DEN BEUKEN CATERING

 

Bezoekadres:

De Tienden 26a

5674 TB Nuenen

T: 040 283 35 79

M: 06 52 42 88 06

info@vandenbeukencatering.nl

 

KvK Nummer: 500 634 56

BTW nr: NL 8225.50.180.B01

 

Bekijk onze algemene voorwaarden

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.